Om os

Hos Kosmetologi i Ringkøbing kan du finde Ida Hove og Sarah Lund.

Ida er uddannet Læge ex. Kosmetolog og fodplejer i 2007 – siden da har hun arbejdet på klinikker i Århus og i en periode også været selvstændig. Ida har mange års erfaring indenfor spraytan, hårfjerning, ansigtsbehandlinger, negle, vipper og bryn.

Ida flyttede i 2019 sammen med familie her til Ringkøbing fra Risskov og har arbejdet anden steds som kosmetolog her i Ringkøbing.

Nu er Ida klar til at udleve sin drøm om en selvstændig klinik sammen med Sarah som sin partner.

Sarah er i 2010 uddannet Cidesco kosmetolog og har siden da arbejdet på klinik og været selvstændig i byen. Sarah har mange års erfaring med brudemakeup, ansigtsbehandlinger og bryn og vipper.

Sarah bor med sin familie i Ringkøbing hvor hun også er født og opvokset.

Efter endt barsel er Sarah atter klar til et liv som selvstændig med Ida ved sin side.

Hos Kosmetologi lægger vi stor vægt på at skabe et roligt og diskret rum hvor tingene foregår professionelt og effektivt.

Det er vigtigt for os, at Kosmetologi er et sted hvor du føler dig velkommen og afslappet. Vi prioriterer højt at vejlede og guide dig igennem behandlinger og produkter så vi sammen når det ønskede resultat.

Både Ida og Sarah har erfaring i alle behandlinger vi tilbyder, men har hver især sine nicher.

Hudanalyse

Får du en hudanalyse hos os gennemgår vi din hud fra ende til anden. Vi renser huden af og fortæller hvad vi ser igennem luppen. Ud fra hudanalysen kan vi sammensætte behandlinger og hjemmeplejeprogram. Hudanalysen er gratis!

Manicure

Man siger at hænderne er vores visitkort! Hos os kan du få smukke velplejede hænder, negle og neglebånd. Måske du kunne tænke dig at få dem lakeret med Shellac?

Ansigtsbehandlinger

Hos Kosmetologi er en ansigtsbehandling ikke bare en ansigtsbehandling. Den er skræddersyet hver gang til din huds behov. Derfor er en behandling aldrig ens hos os. Kom og nyd vores dejlige rolige omgivelser og forkæl dig selv.

Du finder Kosmetologi i en af Ringkøbings hyggelige gader. Vi ligger i Nørregade med en fin baggård hvor du finder gratis parkering.

Kosmetologi