Om os

Kosmetologi på Fjordgaarden – hvor RO og velvære mødes

I starten af 2023 opstod muligheden for at Kosmetologi kunne blive en værdifuld del af kurbad Fjordgaarden. Det var de fælles værdier om forkælelse, afslapning og professionelle behandlinger, der blev fundamentet for at parterne gav vestjysk håndslag på at skabe gode oplevelser sammen.

Fjordgaarden har siden 2020 tilbudt spaoplevelser i vores eksklusive kurbadsfaciliteter, som i 2022 blev kåret som Danmarks Bedste Spa af Danish Beauty Awards. Her er det et oplagt match, at vi med Ida i spidsen for Kosmetologi nu kan tilbyde både professionelle krops- og ansigtsbehandlinger.

I Kosmetologi finder du Ida Hove. Ida er uddannet læge ex. kosmetolog og fodplejer i 2007. Siden da har hun arbejdet på førende hudplejeklinikker i Århus og i en periode også været selvstændig. De seneste 3 år som partner i Kosmetologi. Med 15 års erfaring indenfor ansigtsbehandlinger, negle, hårfjerning, vipper og bryn, kan du trygt lægge dig i hænderne på Ida.

Når du kommer hos os, lægges der vægt på at skabe et roligt og diskret rum, hvor tingene foregår professionelt og effektivt. Det er vigtigt for os, at Kosmetologi er et sted, hvor du føler dig velkommen og afslappet.

Ida er født og opvokset i Århus, men har siden 2019 boet i Ringkøbing sammen med hendes familie, som består af hendes mand John og deres datter Siv. At fortsætte rejsen med Kosmetologi i Fjordgaardens smukke rammer, føles derfor helt naturlig for alle.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Kosmetologi på Fjordgaarden!

Ansigtsbehandlinger

Hos Fjordgaarden Kosmetologi er en ansigtsbehandling ikke bare en ansigtsbehandling. Den er skræddersyet hver gang til din huds behov. Derfor er en behandling aldrig ens hos os. Kom og nyd vores dejlige rolige omgivelser og forkæl dig selv.

Manicure

Man siger at hænderne er vores visitkort! Hos os kan du få smukke velplejede hænder, negle og neglebånd. Måske du kunne tænke dig at få dem lakeret med Shellac?

Hudanalyse

Får du en hudanalyse hos os gennemgår vi din hud fra ende til anden. Vi renser huden af og fortæller, hvad vi ser igennem luppen. Ud fra hudanalysen kan vi sammensætte behandlinger og hjemmepleje program.

Du finder Fjordgaarden Kosmetologi ved

Kurbad Fjordgaarden,
Vester Kær 28, 6950 Ringkøbing.

Indgang via kurbadsindgang ved den bagerste parkeringsplads, hvor der er gratis parkering.

CVR: 41022264

Fjordgaarden Kosmetologi
Kontakt

Du kan kontakte os via telefon: 71747978 

Mandag – søndag kl. 09:00 – 18:00 

Mail:

kosmetolog@fjordgaarden.dk